2022. 12. 05. Hétfő Vilma napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Vezércikk 21:10

Külföld

Herbert Kickl: Népszavazás kell az Oroszország elleni szankciókról Ausztriában

Miután a Fidesz hétfőn nemzeti konzultációt hirdetett az Oroszország elleni szankciókról, az Osztrák Szabadságpárt vezetője is népszavazáson kérdezné meg az osztrákokat ugyanerről. Herbert Kickl úgy fogalmazott, Brüsszelben találták ki a szankciókat, az osztrákok pedig a az infláció miatt a jólétükkel fizetik meg ennek az árát. A politikus kiemelte: mára nyilvánvaló, hogy a szankciók Európának és Ausztriának jobban fájnak, mint Oroszországnak és nem vet véget az ukrajnai háborúnak. Szerinte éppen ezért a kancellárnak meg kell engednie, hogy az osztrákok a lehető leggyorsabban kifejezhessék véleményüket egy népszavazáson.

  • Herbert Kickl: Népszavazás kell az Oroszország elleni szankciókról Ausztriában

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Radar - Jótékony Mikulás

Radar - Jótékony Mikulás

Gianni és Ördög Nóra műsorvezetők, mikulásként és krampuszként lepték meg a gyerekeket az Ökomenikus Segélyszervezet miskolci intézményében.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Financial Times: Zelenszkij az év embere

Financial Times: Zelenszkij az év embere

Volodimir Zelenszkij lett az Év Embere a Financial Timesnál. Ukrajna elnöke a brit üzleti lap szerint azzal érdemelte ki a címet, hogy az orosz agresszió elleni bátorság és kitartás, valamint a liberális demokrácia zászlóvivőjévé vált.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!