2024. 03. 29. Péntek Auguszta napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Külföld

Hat sérültje van a londoni lövöldözésnek, köztük két gyerek

A szombat esti végleges adatok szerint hatan sérültek meg a London központjában történt lövöldözésben. A sérültek között két gyerek is van, egyikük állapota életveszélyes.

  • Hat sérültje van a londoni lövöldözésnek, köztük két gyerek

A Scotland Yard első tájékoztatásában három nő és egy hétéves kislány sérüléséről számolt be.

A londoni rendőrség részletes késő esti ismertetésében azonban már az áll, hogy négy felnőtt nő és két kislány sérült meg az incidensben.

A lövéseket az egyelőre ismeretlen tettesek egy mozgó járműből adták le Camden városrészben, a két legnagyobb londoni pályaudvar, a Euston és a King's Cross-St. Pancras közötti utcában, a St. Aloysius katolikus templom közvetlen közelében.

A templomot, ahol éppen gyászszertartás zajlott, kiürítették és a környező utcákat lezárták.

A jármű elhajtott a helyszínről, őrizetbe vétel egyelőre nem történt, a tettesek kiléte és indítéka nem ismert.

A Scotland Yard beszámolója szerint egy 41, egy 48 és egy 54 éves nőt nem életveszélyes sérülésekkel szállítottak kórházba. A 48 éves sebesült sérülései a vizsgálatok alapján maradandónak bizonyulhatnak.

Szombat estére a mentők tájékoztatásából kiderült, hogy a helyszínről egy 21 éves nőt is kórházba vittek, de az ő állapota sem életveszélyes.

Egy 12 éves lányt könnyebb lábsérülésekkel vittek kórházba, de őt ellátása után hazaengedték.

A lövöldözésesben megsérült hétéves kislány állapota a Scotland Yard szombat esti tájékoztatása szerint életveszélyes.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!