2023. 09. 26. Kedd Jusztina napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Szomszédaink a magyarok - Auzstria, Horvátország, Szlovénia 03:00

Külföld

Emberi végtagokat találtak egy csatornába dobott hűtőszekrényben Belgiumban

Emberi maradványokra, két karra és két lábra bukkantak a rendőrök a kelet-belgiumi Liege mellett, egy csatornába dobott hűtőszekrényben - tájékoztatott a Le Soir című, francia nyelvű belga napilap szerdán.

  • Emberi végtagokat találtak egy csatornába dobott hűtőszekrényben Belgiumban

A napilap internetes oldalán a liege-i ügyészség információira hivatkozva arról tájékoztatott, hogy a Hermalle-sous-Argenteau település közelében, a Meuse-folyó kanyarulatait összekötő Albert-csatornán lebegő hűtőszekrényben talált emberi maradványok egy nő végtagjai lehettek.

Catherine Collignon, a liege-i ügyészség szóvivője elmondása szerint a férfi, aki kihalászta, majd kinyitotta a csatornán úszó hűtőszekrényt, értesítette a rendőrséget. A szemtanút kihallgatták, az ügyben gyilkosság vádjával eljárást indítottak ismeretlen tettes ellen.

Az orvosszakértő, a laboratórium és az úgynevezett áldozatazonosító szolgálat (DIV) a felfedezés helyszínére vonult. Megállapították, hogy az emberi maradványok ugyanannak a személynek a karjai és lábai - tájékoztatott.

"A körmök és az ujjakon található ékszerek is arra engednek következtetni, hogy női test végtagjairól van szó" - fogalmazott a szóvivő, majd hozzátette: most a legfontosabb az áldozat azonosítása annak megállapítására, hogy az eset kapcsolatba hozható-e egy már korábban bejelentett eltűnéssel.

A vizsgálatnak azt is meg kell állapítania, hogy a hűtőszekrényt autóból, egy hídról vagy hajóról dobták-e a vízbe - tette hozzá az ügyészségi szóvivő a napilap tájékoztatása szerint.

Borítókép: Shutterstock

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!