2023. 02. 08. Szerda Aranka napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:30

Külföld

Ellentétes az érdekeinkkel minden olyan döntés, amely az ukrajnai háború eszkalációjához vezethet

Ellentétes az érdekeinkkel minden olyan döntés, amely az ukrajnai háború eszkalációjához vezethet - jelentette ki Szijjártó Péter Brüsszelben.

  • Ellentétes az érdekeinkkel minden olyan döntés, amely az ukrajnai háború eszkalációjához vezethet

A külügyminiszter hozzátette: ezért nem tartja a magyar kormány jó ötletnek a fegyver-szállítások fokozását. Az Európai Unió újabb 500 millió eurót biztosítana Ukrajnának fegyver-szállítások finanszírozására, és 45 millió euróval járulna hozzá a katonai kiképző-programokhoz.

Szijjártó Péter egész Európát érintő ügynek nevezte a kárpátaljai magyarokat ért atrocitásokat, és segítséget kért az uniós külügytől. A következő bő 10 percben teljes terjedelemben láthatják Szijjártó Péter sajtótájékoztatóját.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

 Ismét ENSZ-konvojra támadtak Kongóban

Ismét ENSZ-konvojra támadtak Kongóban

Ismét ENSZ-konvojt ért támadás a Kongói Demokratikus Köztársaságban, a kedd esti összetűzésben három támadó meghalt - jelentette be a világszervezet helyi missziója.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!