2023. 06. 05. Hétfő Fatime napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napi aktuális 19:20

Külföld

Deutsch Tamás: Így működik az uniós döntéshozatal

Külföldi pénzekből fizetett szervezetek, politikusok és a média is külföldi érdekeket szolgál. Így működik a brüsszeli döntéshozatali rendszer - mondta Deutsch Tamás az Európai Híradónak. A fideszes politikus rámutatott: mindez a Soros-hálózat működésére hajaz.

  • Deutsch Tamás: Így működik az uniós döntéshozatal

Valójában amiről beszélünk, az a brüsszeli korrupció - hívta fel a figyelmet Deutsch Tamás az Európai Híradóban annak kapcsán, hogy a sajtóban Katargate-, vagy Kaili-ügynek nevezik a decemberben kirobbant lefizetési botrányt.

Az Európai Parlament alelnökét, Eva Kailit és társait kenőpénz elfogadásával vádolják a belga hatóságok. A baloldali politikus december közepe óta előzetes letartóztatásban van. Az érintett európai parlamenti képviselők mentelmi jogának megvonásáról január közepén döntenek az EP plenáris ülésén.

Deutsch Tamás rámutatott, nem kevesebb lepleződött le, mintsem az, hogy hogyan is működik a brüsszeli döntéshozatali rendszer, amely a korrupcióra épül.

A politikus arra hívta fel a figyelmet, hogy a Soros-hálózat esetében is Európán kívülről érkeznek a pénzek, ezzel politikusokat finanszíroznak, ahogy azt a dollárbaloldal esetében is tették. De ugyanígy Európán kívüli pénzekkel finanszíroznak médiaszereplőket és civil szervezeteket is. Így ezek a szervezetek és politikusok, akiket az Európán kívüli pénzekből fizetnek, megpróbálnak európán kívüli érdekeket érvényesíteni az Európai Unióban - mutatott rá Deutsch Tamás.

A Fidesz európai parlamenti képviselőcsoportjának delegációvezetője hangsúlyozta: a rendszer fölszámolásának módja, az, hogy nem a brüsszeli bürokráciához és az európai egyesült államokhoz hű politikusokat választunk meg európai parlamenti képviselőnek majd a 2024-es EP-választáson, hanem olyanokat, akik elkötelezett támogatói a nemzetek Európájának.

Teljes beszélgetés: 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Radar - Technológia Történeti Élménypark

Radar - Technológia Történeti Élménypark

A retró él és virul, egy időgépben érezheti magát az, aki Fülére látogat Bacsis, azaz Orsovai Sándor kiállítására. A Fejér vármegyei településen már hagyománynak mondható a Retró Számítógép Kiállítás, amelyet idén már nyolcadik alkalommal, nyolcszáz négyzetméteren, 2 napon keresztül várta az érdeklődőket.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Kifütyülték Olaf Scholzot Németországban

Kifütyülték Olaf Scholzot Németországban

A tüntetők háborús politikája miatt bírálták a német kancellárt, akit háborús uszítónak neveztek és azt követelték, fegyverek nélkül csináljon békét, valamint felszólították, hogy távozzon.
Ukrajnából lengyel katonák is behatoltak Oroszországba

Ukrajnából lengyel katonák is behatoltak Oroszországba

Az ukránok szerint viszont eddig csak az ő oldalukon harcoló úgynevezett Szabad Oroszország Légió harcosai hatoltak be a Belgorod környéki falvakba. Vagyis orosz nemzetiségű katonákról van szó, akik Putyin rendszerének megdöntéséért harcolnak.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!