2022. 08. 20. Szombat István napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

1920 - Az új Közép-Európa 02:00

Külföld

Bevezethetik a nem megválasztásának jogát a németek már 14 éves kortól

Egy német törvénytervezet szerint a gyerekek maguk választhatják majd ki, hogy melyik nemhez szeretnének tartozni. Az ötletet mindhárom kormánypárt támogatja. A német igazságügyi miniszter szerint az elavult, régi szabályzás helyett egy úgynevezett önrendelkezési törvényre van szükség. Az új szabályzás alapján 14 éves kortól mindenki önállóan, orvosi vizsgálat nélkül határozhatja majd meg hogy fiú vagy lány akar e lenni. A civil szervezetek üdvözölték a berlini kormány döntését, szerintük ez nagy terhet vesz majd le a fiatalok válláról.

  • Bevezethetik a nem megválasztásának jogát a németek már 14 éves kortól

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!