2023. 03. 29. Szerda Auguszta napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Háború Ukrajnában 13:05

Külföld

Az orosz külügyminiszter szerint szóba sem jöhetnek a béketárgyalások Zelenszijjel

Szóba sem jöhetnek a béketárgyalások Zelenszijjel - ezt válaszolta az orosz külügyminiszter a Moszkva-Kijev párbeszédet sürgető újságírói kérdésekre.

  • Az orosz külügyminiszter szerint szóba sem jöhetnek a béketárgyalások Zelenszijjel

Szergej Lavrov szerint mivel az ukrán elnök törvényben tiltotta meg a tárgyalásokat Oroszországgal, így nem tudnak mit tenni. Eközben Vlagyimir Putyin az orosz hadiipart méltatta, ami olyan erős, hogy elkerülhetetlenné teszi a Föderáció győzelmét.

A Föderáció külügyminisztere ugyanakkor az egyeztetésektől nem zárkózik el, Moszkva az Ukrajnát pénzzel és fegyverrel ellátó nyugati országokkal tárgyalna.

Eközben Vlagyimir Putyin a Föderáció katonai győzelmében bízik. Az orosz elnök egy légvédelmi rakétákat készítő gyárat látogatott meg, ahol kijelentette, Moszkva győzelme elkerülhetetlen.

Ukrajna nyugati támogatói azonban nem értenek egyet az orosz elnökkel. A litván külügyminiszter szerint a legfontosabb feladatuk most az, hogy biztosítsák a kért modern tankokat Kijevnek. A szállítmányok gerincét alkotó Leopárd tankok küldésére azonban Németországnak is áldását kellene adnia, Berlin azonban továbbra sem nyilatkozik tank-ügyben.

A német kormányon így egyre nagyobb a nyomás, hogy eldöntse, beleegyezik-e az elit Leopárd tankok Ukrajnába küldésébe. Berlin sokáig már nem halogathatja a válaszadást.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Bulizni biztonságtudatosan is lehet

Bulizni biztonságtudatosan is lehet

Erősödik a Balaton Sound a biztonságos fesztiválozást segítő szakértői csapata. Dr. Zacher Gábor toxikológus és Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus mellé - Safety First „nagykövetként” - csatlakozott Molnár István Jenő, jogász, bűnmegelőzési szakértő valamint a TITS Gang, DJ Yamina és DJ Metzker Viktória, a biztonságos bulizás aktív szószólói. A szakértő csapatot a fesztiválon önkéntesek segítik, ehhez már várják a fiatalok jelentkezését.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!