2022. 01. 28. Péntek Károly, Karola napja
Jelenleg a TV-ben:

Csörte - A nap vitája

Következik:

Hírek 14:00

Külföld

Afrika megsegítését sürgette az ENSZ

Azonnali hatállyal legalább 20 millió adag AstraZeneca védőoltásra van szüksége Afrikának - közölte az Egészségügyi Világszervezet igazgatója. A tisztviselő szerint a következő 6 hónapban nagy mennyiségű koronavírus elleni vakcinára lesz szüksége a fekete kontinensnek ahhoz, hogy felkészüljön a pandémia harmadik hullámára. A francia elnök is úgy látja, hogy az afrikai emberek beoltása kulcsfontosságú. Emmanuel Macron úgy fogalmazott, Európának és a világnak egyaránt kötelessége, hogy oltóanyaggal lássa el Afrikát annak érdekében, hogy elejét lehessen venni az új variánsok felbukkanásának.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Tombol a járvány

Itthon ma is meghaladta a 17 ezret a regisztrált covid fertőzöttek száma.

Ünnepel a Városligeti Műjégpálya

Szombaton ünnepli 152. születésnapját a Városligeti Műjégpálya. Az esemény egyfajta pótünnepség is lesz, mert a két esztendővel ezelőtti jubileumi emlékezés elmaradt a koronavírus-járvány miatt - tájékoztatta a Budapesti Sportszolgáltató Központ (BSK) az MTI-t.

Műsorok

A gyalázat napja

A Newsmax 42 perces dokumentumfilmje a Capitolium 2021. január 6-i ostromáról - Globál, szombat 23 óra, HírTV.

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Cseppben az élet – karácsonykor a HírTV műsorán

A fordulatos sorozat négy részben mutatja be Dr. Béres József feltaláló izgalmas, drámai sorsát, küzdelmeit, igazságszerető személyiségét. A lebilincselő történet december 25-én, 26-án, 27-én és 28-án este 21 órától megtekinthető a HírTV műsorán.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!