2022. 10. 07. Péntek Amália napja
Jelenleg a TV-ben:

StartStop

Következik:

Bayer show 04:20

Külföld

A járványügyi korlátozások ellen tüntettek a délkelet-európai országokban

A koronavírus-elleni korlátozások ellen tüntettek a délkelet-európai országokban. Bulgáriában, Horvátországba, Romániában és Szerbiában is utcára vonultak a demonstrálók, a járványügyi szabályok mellett sokan a lakosság beoltása ellen is tiltakoztak.

  • A járványügyi korlátozások ellen tüntettek a délkelet-európai országokban

A kelet- és dél-európai országok is csatlakoztak ahhoz a megmozduláshoz, aminek keretein belül világszerte tüntetéseket szerveztek a "szabadságért", vagyis a koronavírus miatti lezárások ellen.

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!