2021. 10. 27. Szerda Szabina napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Sporthírek 12:50

Külföld

A gyermekvédelmi törvényt kritizálta a korábban letartóztatott amerikai riporter

Kábítószer birtoklásáért tartóztatták le korábban a magyar gyermekvédelmi törvényt kritizáló riportert. Az amerikai CNN csatorna homoszexualitását nyíltan vállaló munkatársát 2008-ban vették őrizetbe a new-york-i Central Parkban, kijárási tilalom idején, autójában különböző drogok mellett számos szexuális segédeszközt is találtak, nyakában pedig egy nemi szervéhez rögzített kötél volt. A vádak ejtéséért cserébe végül drogterápián vett részt, a furcsa segédeszközöket azonban nem tisztázta. A riporter most a magyar külügyminiszterrel készített interjút, amiben hevesen bírálta a gyermekvédelmi törvényt, és arról kérdezte Szijjártó Pétert, pedofilnak tartja-e őt. A tárcavezető úgy reagált: a törvény 18 év fölött senkinek nem avatkozik bele a szexuális életébe.

 

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Kapcsolódó tartalmak

A fertőzöttek száma 244 millió, a halálos áldozatoké több mint 4,963 millió a világon

A világon 244 493 441 koronavírus-fertőzöttet regisztráltak eddig hivatalosan a járvány alatt, a halálos áldozatok száma 4 963 243. 2021. október 27.

Biden: az Egyesült Államok 102 millió dollárral támogatja a délkelet-ázsiai országokat

Az Egyesült Államok 102 millió dollárral támogatja a Délkelet-ázsiai országokat, hogy ezzel is segítse a koronavírus járványból való kilábalást. 2021. október 27.

WHO: a világjárványnak koránt sincs vége

A Covid-19-világjárványnak koránt sincs vége - közölte kedden az Egészségügyi Világszervezet (WHO) veszélyhelyzeti bizottsága. 2021. október 27.

Legfrisebb híreink

Szaladt a lopott kerékpárral

A 39 éves férfi egy tatai intézmény kerékpárját ellopta, amit később a nyomozók a lakcímén megtalálták. Az elkövetőt gyanúsítottként kihallgatták.

Hajnali meglepetés

A szécsényi rendőrök befejezték a nyomozást azzal a férfival szemben, aki Rimócon az otthonában bántalmazta ismerősét.

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!