2023. 02. 04. Szombat Ráhel, Csenge napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Riksaláz 03:30

Külföld

A brit felnőtt lakosság felét már beoltották

  • A brit felnőtt lakosság felét már beoltották

Vízágyúval oszlatták a járványügyi korlátozások ellen tiltakozó tömeget Amszterdamban. Hollandiában az elmúlt időszakban több demonstrációt is szerveztek, amelyek rendre erőszakba torkolltak.

Londonban is volt tüntetés: ott a rendőrök csak dulakodás árán tudták megakadályozni a mintegy tízezer demonstrálót abban, hogy a Parlamenthez vonuljanak. Közben a brit egészségügyi miniszter bejelentette, hogy egyetlen nap alatt 120 ezer embert oltottak be, ami rekord.

Ezzel már a felnőtt lakosság fele kapta meg a vakcinát, és ezzel az Egyesült Királyság Európa legátoltottabb országa lett.

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!