2022. 11. 29. Kedd Taksony napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napi aktuális 19:25

Gazdaság

Zöldövezet: fűtés egyedülálló módon, faipari melléktermékekkel

Elindul a hatósági áras tűzifaprogram, már lehet jelentkezni vásárlási szándékkal az erdőgazdaságoknál.A fa nem csak hasított formájában alkalmas energia előállítására, elhalt részei, levelei vagy forgácsai biomasszaként rendkívüli hasznosak.

  • Zöldövezet: fűtés egyedülálló módon, faipari melléktermékekkel

Balassagyarmaton halmokban állnak a faipari melléktermékek. Ezek azokba a biomassza kazánokba kerülnek, amelyek a kórház fűtését és meleg vizét biztosítják, Magyarországon egyedülálló módon.

További témáink: 

Jó döntés

  • Napenergiával az alacsony villanyszámláért. Megmutatjuk, mennyibe kerül az áram előttte és utána. 

Fajmentés

  • Kitartó madáűrvédők egy kihalás előtt álló fajt mentenek a Körös-Maros Nemzeti Parkban. Stábunk a dévaványai túzokmentő állomáson járt. 

Teljes adás: 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!