2024. 02. 29. Csütörtök Elemér napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Háború Ukrajnában 13:00

Gazdaság

Varga Mihály: 1300 milliárd forintnyi uniós támogatást kap Magyarország

Stabil költségvetés adhat alapot a járvány elleni védekezéshez és a gazdaság újraindításához - fogalmazott a pénzügyminiszter a közösségi oldalára feltöltött videóban. Varga Mihály elmondta: 100 milliárd forintnyi fejlesztést számol el a következő hetekben az Unióval Magyarország, és mivel ezeket a beruházásokat hazánk saját forrásból megelőlegezte, a beérkező összeg a magyar költségvetést erősíti. A tárcavezető hangsúlyozta: az uniós források idén elérhetik az 1300 milliárd forintot.

  • Varga Mihály: 1300 milliárd forintnyi uniós támogatást kap Magyarország

 

Hír TV /Facebook

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!