2024. 06. 17. Hétfő Laura, Alida napja
Jelenleg a TV-ben:

Szikla - lángok ölelésében

Következik:

Híradó 12:00

Gazdaság

Tóth Edina: Megvédtük a rezsicsökkentést

Elutasította az Európai Parlament a klímaadóról szóló javaslatot. A zöld átállást biztosító uniós klímacsomagnak így nem lesz része a lakás- és gépkocsi-tulajdonosokat sújtó adó, amelyet többek között az Európai Bizottság alelnöke, Frans Timmermans támogatott.

  • Tóth Edina: Megvédtük a rezsicsökkentést

A bizottsági javaslatcsomagról szóló zárószavazáson az Európai Parlament többsége elutasította a klímaadót. Tóth Edina a Fidesz EP képviselője a szavazás után, azt mondta a HírTV-nek Strasbourgban, hogy a képviselőcsoport egy éve következetesen ellenezte, hogy a zöld átállás költségeit Brüsszel az uniós polgárokkal fizettesse meg.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!