2024. 05. 18. Szombat Erik, Alexandra napja
Jelenleg a TV-ben:

Egy bolond százat csinál

Következik:

Szélesvásznú történelem - Egy bolond százat csinál 22:00

Gazdaság

Teljesen állami kézbe kerülhet az MVM

100 százalékos állami tulajdonba kerülhet a Magyar Villamos Művek. A parlament az ezt lehetővé tevő jogszabály-módosítást ősszel fogadhatja el. Erről a nemzeti fejlesztési miniszter beszélt a Napi Gazdaságnak.

Seszták Miklós az interjúban azt mondta, a kormány azt szeretné, hogy a stratégiai ágazatoknál a törvény erejénél fogva kezelhessen egyes eseteket. A Magyar Villamos Művek (MVM) jelenleg magántulajdonban van, az államnak egy százalék alatti részesedése van a vállalatban. A tárcavezető arról is beszélt, a kormány az MKB Bankon túl további vállalatfelvásárolásokat is tervez, leghamarabb a Bombardier Máv Kft. külföldi tulajdonosaival tudnak majd megállapodni.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!