2024. 06. 16. Vasárnap Jusztin napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Paláver 15:35

Gazdaság

Rontaná a versenyképességet a globális minimumadó

Rontaná a versenyképességet a globális minimumadó. Erről az Országgyűlés gazdasági bizottságának fideszes elnöke beszélt az MTI-nek. Bánki Erik szerint az OECD kezdeményezésével kapcsolatos szakértői munka nem megfelelő ütemben halad. Ezért a bizottság elnöke azt szeretné elérni, hogy az Országgyűlés hozzon határozatot arról, hogy ellenzi a globális minimum-adó bevezetésére vonatkozó európai uniós irányelv elfogadását. Az irányelv a digitális multi-nacionális cégek egységes meg-adóztatásáról szól.

  • Rontaná a versenyképességet a globális minimumadó

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!