2024. 05. 30. Csütörtök Janka, Zsanett napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Vezércikk 21:45

Gazdaság

Prioritás a gyorsforgalmi utak fejlesztése

A kormány prioritásként kezeli a gyorsforgalmi úthálózatok fejlesztését – jelentette ki Loppert Dániel Szolnokon, az M4-es autópályáról tartott sajtótájékoztatón.

A Nemzeti Infrastruktúra-fejlesztő Zrt. kommunikációs vezetője elmondta: 2016 őszétől már használható lesz az Abony és Fegyvernek közötti szakasz, 2018-ra pedig Budapest is elérhetővé válik négysávos úton. Az M4-es csökkenti majd a Szolnokon átmenő forgalmat is. A beruházás költsége 110 milliárd forint, amelynek 85 százalékát uniós forrásból biztosítják az Új Széchenyi Terv keretein belül.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!