2024. 05. 27. Hétfő Hella napja
Jelenleg a TV-ben:

A Sakál, a Patkány, a Kádár és a Laci

Következik:

Vezércikk 04:00

Gazdaság

Orbán Gábor: Tartható lesz a GDP-növekedés

A magyar gazdasági növekedés az elkövetkező negyedévekben is tartható lesz – ezt Orbán Gábor adó- és pénzügyi államtitkár mondta Magyarország élőben című műsorunkban.

Az államtitkár hozzátette: negyedévenkénti 0,8 százalékpontos növekedéssel számolva év végére a GDP több mint háromszázalékos bővülése várható. A politikus szerint a hitelminősítők mindig megkésve lépnek, ezért nem kell csodálkozni, hogy eddig nem változtattak pozitív irányban az ország megítélésén.

– A tavalyi harmadik negyedéves adat már egy jó teljesítményt tükrözött, akkor kezdődött az élénkülés, a belső motorok akkor kezdtek felpörögni, tehát a harmadik negyedév a tavalyi harmadik negyedévhez képest már nem fog ilyen kiugró értéket felvenni, de attól a negyedéves növekedés még pontosan ugyanolyan erős, magas – fogalmazott Orbán Gábor államtitkár.

Tekintse meg a teljes beszélgetést!

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Orbán Viktor: Hajrá, Alexandra! + videó

Orbán Viktor: Hajrá, Alexandra! + videó

A mostani főpolgármester úrnak a tudása az leértékelődött az elmúlt időszakban. Ő egy dolgot tud, azt jól tudja, kötözködni a kormánnyal – mondta Orbán Viktor miniszterelnök a Facebook-oldalára feltöltött videóban.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!