2024. 03. 04. Hétfő Kázmér napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Célpont 03:00

Gazdaság

Navracsics Tibor: 2026-ra eléri a diplomás átlagbér 80 százalékát a pedagógusbér

A magyar kormány vállalta, hogy 2026-ban a pedagógusbérek elérik a diplomás átlagbér 80 százalékát. Erről a Szabad Európának nyilatkozott Navracsics Tibor. A területfejlesztési miniszter azt is mondta, hogy bár az uniós helyreállítási alap hazánknak járó forrásairól tárgyalnak, a béremelést a hétéves költségből járó kohéziós források biztosítják majd. Ennek ellenére a kohéziós forrásokhoz szükséges operatív programokba minden további nélkül bele lehet tenni a pedagógus-életpálya megbecsülésének növelését - fogalmazott a miniszter.

  • Navracsics Tibor: 2026-ra eléri a diplomás átlagbér 80 százalékát a pedagógusbér

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!