2024. 05. 29. Szerda Magdolna napja
Jelenleg a TV-ben:

Televíziós vásárlási műsorablak

Következik:

Esztike gyűrűje 11:05

Gazdaság

Moszkvában tárgyal az embargó hatásáról Fazekas

Moszkvában tárgyal orosz kollégájával a földművelésügyi miniszter. Fazekas Sándor az orosz embargó miatt kialakult helyzetet tekinti át Nyikolaj Fjodorovval.

A tárcavezető már azt is eredménynek tartja, hogy kétoldalú tárgyalás jött létre, de az egyeztetésen azt próbálja meg majd elérni, hogy az embargóval nem sújtott termékek exportját növelni tudják.

– Vannak olyan termékek, melyekre nem terjed ki az orosz embargó, ilyenek például a búza, gabonafélék, vetőmagok, én arra is keresem a lehetőséget, hogy minél többet tudjunk exportálni ezekből a termékekből. Tehát a nem embargós termékekből növeljük a kivitelünket. Az orosz politikai irányról is, az orosz politika felfogásáról is szeretnénk tájékozódni, hogy miképp látják az elkövetkezendő néhány hónapot. Ez fontos a termelők, élelmiszer-feldolgozók számára is – nyilatkozta Fazekas Sándor.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

A NATO már bevetésre alkalmas erőket szervez

A NATO már bevetésre alkalmas erőket szervez

Ön szerint nevezhető az megelőzésnek, ha a NATO különböző nemzetiségű katonákból akar Ukrajnába szervezni úgynevezett gyorsreagálású hadtestet? Mert Jens Stoltenberg, a NATO főtitkára kicsinyítve a tervezett akciót, annak minősítette.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Rohad a főváros úthálózata

Rohad a főváros úthálózata

Rohamosan romlik Budapest közúti infrastruktúrájának állapota, ez lehet a hétköznapi tapasztalata azoknak az autósoknak, akik napi szintet koptatják az aszfaltot Budapest útjain.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!