2024. 02. 24. Szombat Szökőnap napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Sajtóklub 08:05

Gazdaság

Magas olajárat jósolnak az idei év egészére

Egész évben magas olajárakkal kell számolni – írja a Világgazdaság. Az Ukrajnában zajló háború és a szankciók § nem csak felhajtották, de folyamatosan magasan is tartják az energiahordozók értékét. Az amerikai kormányzat erős nyomást fejt ki az olajvállalatokra, hogy növeljék a kitermelésüket. A nagy olajcégek azonban kibújnak a kérés alól. Arra hivatkoznak, hogy csak mérsékelten tudják növelni a termelésüket, a munkaerőhiány és az ellátási láncokban bekövetkezett problémák, így az alkatrészhiány miatt. A nagy olajcégek hatalmas nyereséget zsebelnek be, így nem érdekük a kitermelés fokozásával történő olajárcsökkentés.

  • Magas olajárat jósolnak az idei év egészére

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!