2024. 06. 18. Kedd Arnold, Levente napja
Jelenleg a TV-ben:

Televíziós vásárlási műsorablak

Következik:

Tiltott absztraktok 11:00

Gazdaság

Mabisz: A biztosítók a szerződések tartalmától függően rendezik a károkat

A biztosítók a szerződések tartalmától függően rendezik a károkat a Terézvárosban történt házomlásban érintett lakók esetében - tájékoztatott a MABISZ kommunikációs vezetője.

  • Mabisz: A biztosítók a szerződések tartalmától függően rendezik a károkat

Az épület szerkezetével kapcsolatos elemek a Jókai utcai ház biztosításához tartoznak, a lakásokon belül keletkezett károkért a lakók lakásbiztosítási szerződései után fizetnek a biztosítók. Lambert Gábor hangsúlyozta: nagyon sok függ attól, hogy a szerződést mikor kötötték, mit tartalmaz, valamint mióta fizetik ugyanazt a díjat. Régebbi, nem aktualizált szerződések vagy alulbiztosítottság esetén fennáll a veszély, hogy a biztosítási összeg, nem fogja a teljes kárt fedezni.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Július elsején indul az otthonfelújítási program

Július elsején indul az otthonfelújítási program

Július elsején indul az otthonfelújítási program, hosszabb futamidővel és többféle tevékenységre igényelhető támogatás – közölte az Energiaügyi Minisztérium és a Nemzetgazdasági Minisztérium.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!