2024. 04. 16. Kedd Csongor napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Gazdaság

Liberális belga politikus: Szenvedjenek csak a szankciók miatt az európaiak is

Guy Verhofstadt, volt belga miniszterelnök szerint az európaiaknak is szenvedniük kell a szankciók miatt. A Momentumot is magában foglaló liberális pártszövetség európai parlamenti képviselőjeként azonnali olaj- és gázembargót követelt. Az embargó katasztrofális következményekkel járhat, mivel több uniós tagállam gazdasága is az orosz földgázra és kőolajra épül. Verhofstadt elismerte, hogy tudatában van a veszélyeknek, de szerinte az európaiaknak igenis szenvedniük kell az Ukrajnával vállalt szolidaritás jegyében. A magyar kormányt rendre indulatosan támadó politikus nagyvállalatok fizetett lobbistája volt sokáig, házát pedig uniós forrásokból újította fel.

  • Liberális belga politikus: Szenvedjenek csak a szankciók miatt az európaiak is

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!