2024. 02. 21. Szerda Eleonóra napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Háború Ukrajnában 13:00

Gazdaság

Lázár újabb rezsicsökkentést vizionál

Újabb tízszázalékos rezsicsökkentést is elképzelhetőnek tart a Miniszterelnökséget vezető államtitkár.

Lázár János erről egy lakossági fórumon beszélt a Csongrád megyei Ambrózfalván. Az előzetes tervek szerint a gáz, az áram és a távhő ára csökkenhet ismét, ha a kormánypárti frakciók elfogadják a munkacsoport javaslatát a január végi frakcióülésen.

„Rövidesen a Fidesz-frakcióülés elé fog kerülni a kérdés... Én azok közé a parlamenti képviselők közé tartozom, akik a továbbiakban 5-10 százalékos rezsicsökkentést tartunk célszerűnek és életszerűnek, és nagyon szeretném, ha ez megvalósulna. Szerintem egy tartós 20-30 százalékos rezsicsökkentés például itt, Ambrózfalván érezhető változást hoz a nyugdíjasok vagy a gyereket nevelők életében, hiszen ez már egy olyan volumen, ami minden hónapban érezteti magát a család kasszáján” – mondta Lázár János.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!