2024. 05. 24. Péntek Eszter, Eliza napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Paláver 15:35

Gazdaság

Kiszélesítenék a posta tevékenységi körét

Pénzügyi szolgáltatásokat is biztosíthat a Magyar Posta – jelentette be Lázár János.

A miniszter kiemelte: a kormány célja a posta megújítása, ennek keretein belül pedig kiszélesítenék a tevékenységi körét. Lázár János szerint négy éven belül a posta akár banki szolgáltatásokat is nyújthat. „Óriási fegyver, óriási lehetőség a kormányzat kezében a posta, a Magyar Posta, amely jelenleg is ellátja Magyarországot postai szolgáltatásokkal. Mi többet szeretnénk, mi azt szeretnénk, ha a kormány, a mindenkori magyar kormány mint közszolgáltató és a választópolgárok között a legfontosabb közvetítő a Magyar Posta lenne, akár pénzügyi tevékenységet, pénzügyi szolgáltatásokat is végezve” – fogalmazott a Miniszterelnökséget vezető miniszter.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!