2024. 04. 24. Szerda György napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:30

Gazdaság

Készülnek az energiatakarékoskodásra Franciaországban

Szeptember 23-tól életbe lép a francia energiatakarékossági intézkedés. Ennek értelmében országszerte hamarabb kapcsolják lel több nevezetes épület díszkivilágítását, köztük az Eiffel-toronyét is. Estére az üzletek kirakatai és a középületek sem lesznek kivilágítva. Az óvodák és idősotthonok kivételével a közintézmények fűtését 18 fokra korlátozzák, az uszodák vizei pedig maximum 25 fokosak lesznek. A kormány terve, hogy 10 százalékkal csökkentsék az energiafelhasználást. Emmanuel Macron elnök szerint ha a takarékoskodás nem hozza meg a várt eredményt, akkor áram- és gázkorlátozások is életbe léphetnek.

  • Készülnek az energiatakarékoskodásra Franciaországban

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!