2024. 04. 18. Csütörtök Andrea, Ilma napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napi aktuális 19:10

Gazdaság

Jövő vasárnap kiderül, mely gépek lesznek alkalmasak

Március 10-e után hozza nyilvánosságra a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) az új pénztárgépek listáját, amelyek már alkalmasak arra, hogy összeköttetésben legyenek az adóhatósággal.

Bruttó című gazdasági magazinunknak a szoftver kifejlesztésében közreműködő Informatikai Vállalkozások Szövetségének elnöke azt mondta: a szűk határidő miatt kétséges, hogy időben megérkeznek-e az új gépek. Az új pénztárgépek használatára május 1-jétől kell átállni, az elektronikus naplóval nem rendelkező gépeket június végéig lehet használni.


További részletek a pénztárgépcseréről tehát a Bruttóban, 19 óra 30 perctől.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!