2024. 06. 24. Hétfő Iván napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:30

Gazdaság

Ismét Nagy Mártont támadja a Ryanair az extraprofitadó miatt

A Ryanair arra kéri utasait, hogy sablonüzenetben bombázzák a gazdaságfejlesztési minisztert: az „idióta adó” miatt. A légitársaság utasait arra biztatja, hogy küldjék el az előre megírt emailt, amit személyesen Nagy Mártonnak címeznek. Ebben egyebek mellett az áll: „kénytelenek leszünk ezt az indokolatlan adót fizetni az ön kapzsisága és butasága miatt". A Ryanair a szokatlan akciót azzal indokolja: „szükségünk van a támogatására annak érdekében, hogy ezt az idióta és tisztességtelen, utasainkat terhelő adót eltöröljük„.

  • Ismét Nagy Mártont támadja a Ryanair az extraprofitadó miatt

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!