2024. 03. 04. Hétfő Kázmér napja
Jelenleg a TV-ben:

Háború Ukrajnában

Következik:

Sajtóklub 14:05

Gazdaság

II. Magyar Akkumulátor napi konferencia

Az Európai Unióban Magyarország kiemelkedő helyen szerepel az akkumulátor gyártás területén - jelentette ki a külgazdasági és külügyminiszter a II. Magyar Akkumulátor nap konferenciáján.

  • II. Magyar Akkumulátor napi konferencia

Szijjártó Péter hangsúlyozta: a Magyarország szomszédjában zajló háború és a szankciók okozta válsághelyzetben kiemelten fontossá vált minden olyan fórum, amely a magas minőségű fenntartható fejlődést szolgálja. A miniszter szerint az, hogy 3 nagy nyugati autógyártó cég, amely elektromos járművek gyártásával is foglalkozik, hazánkat választotta beruházásai helyszínéül hozzájárul a magyar gazdaság további növekedéséhez.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!