2024. 04. 20. Szombat Tivadar napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar ráadás

Következik:

Hazahúzó 01:00

Gazdaság

Idén jelentős bevételt várnak a SZÉP-kártyából

2013-hoz hasonlóan idén is jelentős bevételt vár a Balatoni régióban a Széchényi Pihenőkártyából a Nemzetgazdasági Minisztérium.

Horváth Viktória turizmusért felelős helyettes államtitkár a hagyományos szezonnyitó Balaton koszorúzáson méltatta a tó környékének turisztikai fejlesztéseit, majd hozzátette, a felújítások azért is fontosak, mert rengeteg külföldi a Balatonnal azonosítja az országot.

– A 2013-as év nagyon jó év volt a turizmusban, közel 10 százalékos volt a növekedés, nem csak a beutazó turizmusban, hanem a belföldi turizmusban a SZÉP-kártyának köszönhetően. A SZÉP-kártya hatását itt, a Balaton partján is érezzük, hiszen 640 ezer hazai vendég volt SZÉP-kártyával a Balaton-parton, és több mint hatmilliárd forint került a turizmusgazdaságba – közölte Horváth Viktória turisztikai helyettes államtitkár.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Európai-szinvonalú húsüzem látja el az országot + videó

Európai-szinvonalú húsüzem látja el az országot + videó

A Regnum a SPAR Magyarország saját húsüzeme. A cég ilyet elsőként és egyedüliként hozott létre az élelmiszer-kiskereskedelmi láncok közül. Az elmúlt két évtized során komoly fejlődésen ment keresztül a vállalat, több mint 8 milliárd forintot fordítottak fejlesztésre.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!