2024. 02. 27. Kedd Edina napja
Jelenleg a TV-ben:

Háború Ukrajnában

Következik:

Napi aktuális 06:00

Gazdaság

Hét banknál már biztosan változnak a díjak

Hét hazai bank változtatott díjain.

A díjnövekedéseknek valószínűleg a havi kétszeri, maximum 150 ezer forint összegű ingyenes készpénzfelvétel, valamint a kártyás vásárlások után fizetendő bankközi díjak egységesítése az oka. A jelenleg hatályos jogszabály viszont tiltja, hogy a pénzügyi rezsicsökkentés miatti, mintegy 40 milliárd forintos többletterhet a pénzintézetek az ügyfelekre hárítsák. A Hír Televíziónak Gegely Péter, a BankRáció.hu vezető elemzője szerint nem minden bank fog díjat emelni.

„Eddig hét bank tette előzetesen közzé, hogyan fognak változni a díjak. A többi bank szerintem előtte megnézi, hogy az ügyfeleiknek mekkora része fogja kérni az ingyenes készpénzfelvételi lehetőséget, hogy az ügyfelek ki fogják-e egyáltalán használni, mert ez csak lehetőség: nem feltétlenül fogja mindenki teljes mértékben kihasználni. Megnézik továbbá, hogy a többi bank hogyan változtatott a díjain.”

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Két napra megáll a tömegközlekedés Pécsen + videó

Két napra megáll a tömegközlekedés Pécsen + videó

Nem sikerült megegyezni Pécsett a buszvezetők idei béremeléséről ezert a januári után holnap és holnapután ismét kétnapos munkabeszüntetés lesz a városban. További részletek tudósítónktól, Szilágyi Jenőtől. 
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!