2024. 02. 21. Szerda Eleonóra napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Gazdaság

Gyurcsányék mindig is ellenezték a rezsicsökkentést

Gyurcsányék "zsigerből" elutasítják a rezsicsökkentést, mindig is ellene voltak, inkább a multikat támogatják - mondta a KDNP frakciószóvivője szombaton az MTI-hez eljuttatott videónyilatkozatában.

  • Gyurcsányék mindig is ellenezték a rezsicsökkentést

Nacsa Lőrinc kifejtette: 2010 előtt a magyarok fizették Európa legmagasabb rezsiköltségét, ami többé nem fordulhat elő.

„Gyurcsány a kezdetektől, 2013-tól támadja a rezsicsökkentést, mert szerinte egy jól működő gazdaságban kell a haszon. Azt is mondták, hogy szerintük átverés a rezsicsökkentés és meg sem történt.

Ők inkább a multik extraprofitja miatt aggódnak, nem a magyar emberek megélhetéséért"

- fogalmazott a politikus.

HANGSÚLYOZTA: HA MOST GYURCSÁNYÉK KORMÁNYON LENNÉNEK, AKKOR ELTÖRÖLNÉK A REZSICSÖKKENTÉST, UTAT NYITVA A VILÁGPIACI - MOST NAGYON MAGAS - ÁRAKNAK.

Ezért támadják most is „zsigerből" a rezsivédelmi alapot, az extraprofitra kivetett különadót és a kormány magyar embereket védő politikáját - mondta Nacsa Lőrinc, hozzátéve,

NEM FOGJÁK HAGYNI, HOGY GYURCSÁNY FERENC TERVE MEGVALÓSULJON, MEG FOGJÁK VÉDENI A REZSICSÖKKENTÉST.

Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!