2022. 08. 17. Szerda Jácint napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Gazdaság

Fidesz: A baloldal elszabadította volna a benzin- és a rezsiárakat

Ha Gyurcsányékon múlna már négyszerese lenne az áremelkedés, mert elszabadították volna a rezsi- és a benzinárakat, így teljes válságba kerültek volna a magyar családok - írja közleményében a Fidesz

  • Fidesz: A baloldal elszabadította volna a benzin- és a rezsiárakat

Így reagáltak Varju László azon kijelentésére, hogy hetente öt-hétszáz benzinkútról is hiányozhat üzemanyag, pedig szerinte a piac nem küzd ellátásbeli problémákkal. A DK alelnöke szerint a kormány így akarja kivezetni a benzinárstopot. A FIDESZ szerint a baloldal nem támogatta sem a rezsi, sem az árstopot, ehelyett a magyarokkal fizettetnék meg a háború árát, ezzel szemben a kormány a béke oldalán áll, hogy minél hamarabb vége legyen a háborúnak, így csökkenhet az infláció.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!