2024. 05. 22. Szerda Júlia, Rita napja
Jelenleg a TV-ben:

Komment

Következik:

Napindító 07:30

Gazdaság

Fennállása legjobb félévét zárta az Szerencsejáték Zrt.

Fennállása óta a legjobb félévét zárta a Szerencsejáték Zrt. – közölte a társaság vezérigazgatója budapesti sajtótájékoztatóján.

A száz százalékban állami tulajdonú vállalat közel 148 milliárdos árbevétele 36 milliárd forinttal haladja meg az előző év azonos időszakáét. A cég több mint 35 milliárd forint adót fizetett, ezzel a tíz legnagyobb adófizető közé került. A legnépszerűbb hetét a labdarúgó világbajnokság alatt zárta a cég. „Gyakorlatilag a TOTÓ kivételével minden játékfajtánk árbevétele növekedett. 2014 első felében nettó 84,7 milliárd forintot fizettünk ki nyereményként játékosainknak” – mondta Szentpétery Kálmán.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!