2024. 04. 19. Péntek Emma napja
Jelenleg a TV-ben:

Globál

Következik:

Napi aktuális 05:00

Gazdaság

Ezermilliárd forinthoz juthatnak a devizaadósok

A JP Morgan becslései szerint 775 milliárd forintot bukhatnak a bankok az árfolyamrésen és az egyoldalú szerződésmódosításokon, amennyiben nem tudják bizonyítani a bíróságon, hogy kamatemeléseik tisztességesek voltak.

2015 elejétől az elemzők szerint több lépcsőben történhet meg a devizahitelek forintosítása. Ha az átszámítást 10 százalékkal a piaci árfolyam alatt végzik, az további 170-340 milliárd forinttal növelné a pénzintézetek veszteségét. Az elemzők úgy vélik, a magyar bankszektor képes az ezermilliárdos veszteség elviselésére, de több pénzintézet is tőkepótlásra szorulhat.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!