2024. 02. 22. Csütörtök Gerzson napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Közelünkben a Kelet 03:00

Gazdaság

Energiaválság: ideiglenes bezárások, csoportos leépítés a Magyar Postánál

Csoportos bezárások, leépítések és átcsoportosítások lesznek országszerte a Magyar Postánál. November 12-től több mint 360 hivatal zár be vidéken és a fővárosban is. A Postás Szakszervezet elnöke arról beszélt a HírTV-nek, hogy sokan attól félnek, hogy néhány helyen az ideiglenes bezárást követőn sem lesz újranyitás.

  • Energiaválság: ideiglenes bezárások, csoportos leépítés a Magyar Postánál

Országszerte 210 településen, összesen 366 hivatalt zár be ideiglenesen a posta november 12-én a Magyarországot is súlyosan érintő energiaválság miatt. Azokon a településeken, ahol marad szolgáltatóhely, ott megemelt kapacitással, több pulttal fogadják az ügyfeleket, ahol nem marad nyitva tartó fiók, ott a szolgáltatások mobilposta segítségével lesznek elérhetők.

A Magyar Posta közleményben nyugtatta dolgozóit: az írták, hogy az érintett, mintegy 740 dolgozó nem veszti el munkáját, mindenkit más postahelyre irányítanak át. Ugyanakkor korábban azt is közölték, hogy a veszteséges gazdálkodás miatt több száz munkavállalójuktól terveznek megválni.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Üzenetet kapott az OBH-tól a fenyegetőző Gyurcsány + videó

Üzenetet kapott az OBH-tól a fenyegetőző Gyurcsány + videó

A Vezércikk mai adásában többi között szó volt Clark tábornok a Soros-hálózatot leleplező rejtélyes videójáról, a baloldal 860 millió forintba kerülő kéretlen sms-eiről, Gyurcsány fenyegetőzéséről és a bővítéspárti magyar EU-elnökségről.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!