2024. 02. 29. Csütörtök Elemér napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 07:30

Gazdaság

Egész télre leáll a fogaskerekű, buszok járnak majd helyette

Hiába ígérte a főváros, hogy nem lesznek bezárások, most mégis bejelentették: határozatlan ideig leállítják a fogaskerekűt, ez pedig számtalan embernek jelent majd komoly problémát a fővárosban.

  • Egész télre leáll a fogaskerekű, buszok járnak majd helyette

Az intézkedéssel több mint 120 millió forintot spórol a Budapest közösségi közlekedése valamint a Fővárosi Önkormányzat. A járat helyett a kibővített menetrend szerint közlekedő autóbuszokkal lehet majd utazni. Karácsonyék a döntést azzal indokolták, hogy duplájára emelkedtek üzemeltetési költségek, azonban az utasok száma szerintük folyamatosan csökken.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!