2024. 06. 22. Szombat Paulina napja
Jelenleg a TV-ben:

Poltikai hobbista

Következik:

Híradó 19:00

Gazdaság

Egekben a benzinárak a környező országokban

Indul a nyaralószezon, azonban nem mindenki repülővel utazik külföldre. Az autósok számára a Magyar Nemzet gyűjtötte össze, mennyibe kerül a tankolás a szomszédos országokban. Európában hazánkban a legolcsóbb azaz 480 forint az üzemanyagok literenkénti hatósági ára ezzel semelyik Közép-Kelet-európai ország nem tud versenybe szállni. A legolcsóbb úti cél benzinárak szempontjából Szlovénia, ahol csak 622 forint egy liter 95-ös benzin, míg a legdrágább Ausztria, ahol már a benzin és a dízel ára is átlépte a literenkénti két eurót, azaz, több mint 800 forintot. A legdrágább tankolásra ugyanakkor a Görögországba utazóknak kell felkészülniük, itt már a literenkénti ezer forintot közelíti az üzemanyag ára.

  • Egekben a benzinárak a környező országokban

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!