2024. 02. 23. Péntek Alfréd napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Hazahúzó 01:00

Gazdaság

Drágul az üzemanyag péntektől

Nagyot drágul az üzemanyag péntektől. A holtankoljak.hu azt írta: a benzin ára bruttó 8 forinttal, a gázolajé pedig bruttó 22 forinttal kerül majd többe. A 95-ösért átlagosan 687 míg a dízelért 794 forintot kell majd fizetni.

  • Drágul az üzemanyag péntektől

Az áremelkedés különösen annak fényében tekinthető meredeknek, hogy szerdán is drágult már az üzemanyag. A gázolaj 48, a benzin ára pedig 15 forinttal emelkedik egy hét alatt. Az üzemanyagárstop továbbra is fennmarad, dacára annak, hogy a független benzinkutasok az árstop kivezetését kérték a kormánytól.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!