2024. 04. 23. Kedd Béla napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:35

Gazdaság

Burány több dolgot is hiányol

Saját gazdálkodása helyett a kormány gazdaságpolitikáját tartja sikertelennek az MSZP-s Burány Sándor.

A szocialisták szakpolitikusa szerint a kormány konvergenciaprogramjából hiányzik az erős magyar gazdaság, az erős forint és egymillió új munkahely. Burány Sándor azt is a kabinet hibájának tartja, hogy a magyar gazdaság bővülését az Európai Unió fellendülésétől várja.

„Világos tehát, hogy ezt a politikát meg kell tudni állítani ott, ahol csak lehet. Legközelebb május 25-én és aztán majd az önkormányzati választásokon lehet üzenni az Orbán-kormánynak, hogy ebből elég volt, ebből a hazugságra épülő és vergődést eredményező gazdaságpolitikából nem kér Magyarország. Azt kérjük a választóktól, hogy május 25-én erre a politikára mondjanak nemet” – közölte a megválasztott szocialista képviselő.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Európai-szinvonalú húsüzem látja el az országot + videó

Európai-szinvonalú húsüzem látja el az országot + videó

A Regnum a SPAR Magyarország saját húsüzeme. A cég ilyet elsőként és egyedüliként hozott létre az élelmiszer-kiskereskedelmi láncok közül. Az elmúlt két évtized során komoly fejlődésen ment keresztül a vállalat, több mint 8 milliárd forintot fordítottak fejlesztésre.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!