2024. 06. 24. Hétfő Iván napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Hírek 17:00

Gazdaság

Befagyasztják az üzemanyag árát a horvátok

Szerdától a horvátok is befagyasztják az üzemanyagok árát. A döntést Andrej Plenkovic miniszterelnök jelentette be. Eszerint szomszédunknál a 95-ös benzin literenkénti árát 13 és fél kunánál, azaz 697 forinton, a gázolajét 676 forinton, míg a kevert összetételű dízelét átszámolva 488 forinton fagyasztják be. Úgy tudni: ezzel párhuzamosan csökkentik az üzemanyagokra kivetett adó mértékét is. Az ársapkát a horvát kormány egyelőre egy hónapos időtartamra vezeti be.

  • Befagyasztják az üzemanyag árát a horvátok

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!