2024. 02. 21. Szerda Eleonóra napja
Jelenleg a TV-ben:

Párizs szeme - Brassai Gilbert

Következik:

Napindító 04:00

Gazdaság

Az együtt fürdéssel is spórolhatnak

Botrányt okozott az egyik brit energiaszolgáltató listája.

A cég tavaly 18 százalékkal emelte az árait, a felháborodott ügyfeleknek pedig most tippeket adtak, hogyan spóroljanak az árammal. A javaslataik között szerepel, hogy a fogyasztók fürödjenek együtt, mert így kevesebb meleg vizet használnak, ne igyanak annyi teát, és tévézés helyett társasjátékozzanak.

A brit szolgáltatókat az elmúlt napokban több képviselő támadta, amiért nem teljesítik a kormány által elfogadott rezsicsökkentést. A kabinet tavaly decemberben csökkentette a környezetvédelmi adó mértékét, így az átlagos fogyasztónak 120 font helyett csak 70-et kellene fizetni az áram- és gázszámlákért. A hat szigetországi energiacég közül csak kettő írja jóvá a teljes, 50 font értékű kedvezményt, máshol ennek a töredékét kapták csak a fogyasztók.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Nemzeti csapatunk nyerni megy Izlandra

Nemzeti csapatunk nyerni megy Izlandra

A magyar férfi kosárlabda-válogatott Reykjavíkban vívja első Eb-selejtezőjét, majd három nappal később hazai pályán fogadja az olasz együttest.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!