2024. 05. 30. Csütörtök Janka, Zsanett napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Hírek 17:00

Gazdaság

Átcsoportosítás helyett forrásmegvonás

A támogatások átcsoportosítása helyett a kormány forrást von el az agráriumtól – jelentette ki a Mezőgazdasági Szövetkezők és Termelők Szövetségének főtitkára az új területalapú agrártámogatási rendszerről.

Horváth Gábor szerint hiába célja a minisztériumnak az állattenyésztés és a növénytermesztés közötti egyensúly kialakítása, az állattenyésztők ugyanúgy károsultjai lesznek a zöldítési programnak. „Nem igaz, hogy az állattenyésztőt nem érinti, van állattenyésztése. Nem igaz, hogy oligarcha, hisz 500 tulajdonos talán nem nevezhető oligarchának egy picike kis agrárcégben. Azt gondolom, hogy a kormánynak sürgősen felül kell vizsgálnia az intézkedését, mert ezeket a károkat nem lehet helyrehozni” – mondta a Mezőgazdasági Szövetkezők és Termelők Országos Szövetségének főtitkára.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!