2024. 02. 21. Szerda Eleonóra napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Gazdaság

Algériai gázimporttal csökkentené energiaproblémáit a francia kormány

Algéria azt tervezi,hogy 50 százalékkal növeli a Franciaországba irányuló gázszállítás mennyiségét. Algír és Párizs hetek óta egyeztet erről.

  • Algériai gázimporttal csökkentené energiaproblémáit a francia kormány

Emmanuel Macron francia elnök háromnapos hivatalos látogatásának is ez volt az egyik legfontosabb témája. Bár Franciaország nem függ jelentős mértékben az algériai nyersanyagtól, a szállítások növelése hozzájárulhatna ahhoz, hogy Párizs megbirkózzon a gázhiánnyal. Az európai gázfelhasználás 11 százaléka származik Algériából, ezzel az afrikai államok közül innen érkezik a legtöbb gáz az európai kontinensre.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!