2024. 04. 19. Péntek Emma napja
Jelenleg a TV-ben:

Globál

Következik:

Napi aktuális 05:00

Gazdaság

A helyreállítási alapról tárgyalnak Brüsszelben

Ha kell, naponta jön ki Brüsszelbe, hogy minél hamarabb lezárják a vitákat és Magyarország még idén meg tudjon állapodni a Helyreállítási Alap 5800 milliárd eurós forrásának a kifizetéséről. Ezt mondta Navracsics Tibor a HírTV-nek, miután találkozott a kohézióért és reformokért felelős biztossal. Navracsics Tibor szerint a jogállamisági jelentések nem hatnak majd jól a folyamatra, de az uniós források felhasználásáért felelős miniszter igyekszik szakmai mederben tartani a tárgyalásokat, és kizárni belőlük a politikai felhangokat.

  • A helyreállítási alapról tárgyalnak Brüsszelben

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!