2024. 05. 29. Szerda Magdolna napja
Jelenleg a TV-ben:

Televíziós vásárlási műsorablak

Következik:

Esztike gyűrűje 11:05

Gazdaság

A Gazpromot is érinthetik a szankciók

A Gazpromot is érinthetik az Európai Unió legújabb, Oroszország elleni büntetőintézkedései.

A BBC értesülései szerint az EU korlátozná az orosz állami gázmonopólium olajipari üzletágának hozzáférését az európai tőkepiacokhoz. Az intézkedés két másik orosz olajvállalatot, a Rosneftet és a Transneftet is érintené. Az új szankciócsomagot hétfőn hagyják jóvá az uniós tagállamok. Sajtóértesülések szerint az EU újabb orosz tisztviselők és szeparatista vezetők számláit fagyasztja be, és megtiltja a beutazásukat. Az orosz miniszterelnök, Dmitrij Medvegyev egy lapinterjúban figyelmeztetett: Moszkva lezárhatja légterét a nyugati légitársaságok előtt, amennyiben az EU újabb szankciókat vezet be.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Rohad a főváros úthálózata

Rohad a főváros úthálózata

Rohamosan romlik Budapest közúti infrastruktúrájának állapota, ez lehet a hétköznapi tapasztalata azoknak az autósoknak, akik napi szintet koptatják az aszfaltot Budapest útjain.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!