2024. 05. 22. Szerda Júlia, Rita napja
Jelenleg a TV-ben:

Komment

Következik:

Napindító 07:30

Gazdaság

330 milliót fordított intézményfelújításra Kaposvár

330 millió forintot fordított idén intézményei felújítására Kaposvár. Ez több mint tízszerese az előző évi összegnek.

Összesen 21 helyszínen: óvodákban általános és középiskolákban, valamint diákotthonokban voltak korszerűsítések. A munkákat kaposvári vállalkozók végezték.

– Nemcsak szimpla felújításokban gondolkodunk az elkövetkezendő években. Annak nem látom túl sok értelmét, hogy nekiállunk egy iskolának és kimeszelünk, habár az is nagyon fontos, vagy nekiállunk egy iskolának és lecseréljük önmagában az armatúrákat, ez is önmagában nagyon fontos. Hanem minden egyes felújításunkat most már úgy szabad csak tervezni, hogy az nagymértékben energiamegtakarítást hozzon és használja a megújuló energiában rejlő lehetőségeket is – mondta Szita Károly polgármester.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!