2022. 08. 08. Hétfő László napja
Jelenleg a TV-ben:

Poltikai hobbista

Következik:

Radar 04:00

Háttérkép

Háttérkép: Ellentmondásos eredmények születtek a politikai botrányok hatására

Vasárnap polgármestereket és önkormányzati képviselőket választott az ország, továbbá megyei listákra is szavaztak vidéken. Kár lenne úgy tenni minthogyha nem jobb eredményre számítottunk volna, ugyebár tényszerűen megállja a helyét, hogy vidék Fidesz-KDNP, a főváros és néhány megyei jogú nagyváros pedig az ellenzéké. Ez az, amit első blikkre mindenki tanúságként levonhat magának és ebből persze további tanulságok levonása következik - mondta Bayer Zsolt. A Hír TV Háttérkép című műsorában az összeszokott közgazdász páros, Bogár László és Boros Imre elemeztek és vontak le további tanulságokat az eseményekkel kapcsolatban Bayer Zsolt műsorvezetővel.

Egy kedves barátommal volt szerencsém még hétfőn, a választás utáni napon szót ejteni és ő azt mondta nekem, Zsoltikám egész éjjel nem aludtam, elemeztem a helyzetet és megfejtettem a stratégiát, ha biztosan nyerni akarsz szívjál kokaint, menj el k#rvázni, meséld el, hogy lopsz el mindent, akkor biztos nyerni fogsz

- mondta Bayer Zsolt műsorvezető. 

Hát mert akkor tökös gyerek vagy! – nevetett Bogár László, közgazdász.

Ha kockáztatni akarsz építs utakat, hidakat, stadionokat, uszodákat akkor nagyon rizikós, hogy nyersz-e.

És legyél becsületes, mert akkor mindenki: „Hát ez egy Lúzer” – tette hozzá Bogár László.

Most ezen nevetünk, de ennek mégiscsak kell, hogy legyen valamilyen brutális mély lélektani oka. Ráadásul úgy, hogy igaz Borkai megnyerte Győrt, ami önmagában felfoghatatlan, na de közel 20 százalékot bukva nyerte meg, cipőkanállal. Miközben a kispesti különítmény, kábszer, ami a csövön kifért ott el van mondva, föl van véve a kábítószernek látszó por és őket viszont vitte fölfele, többet kaptak. Magyarán tényleg levonható egy olyan következtetés, hogy a baloldalon a kábszerezés meg a korrupciós vád, meg a sex, Wittinghoff is ugye majdnem 70 százalékkal nyert,  baloldalon viszi föl a jelöltet, jobb oldalon meg viszi le

- fejtette ki Bayer Zsolt. 

Valóban ez a választás abszolút bebizonyította, hogy, ha valamelyik politikai oldalon van botrány, akkor az a baloldalt nem lefele viszi, hanem fölfele a jobboldalt viszont általában legázolja. Említetted a Wittinghoff sexbotránya majdnem 70 százalékot hozott. A másik oldalon az MSZP-s kispestieknek 58 százalékkal nyert a polgármester, aki nevesítve lett, hogy szegényke csak 3 milliót kapott, mikor a Krinyó 12 milliót és ez míly igazságtalan

– mondta Boros Imre, közgazdász.

És az, hogy az a bizonyos Lackner, aki a port szárítgatja és mindent elmond, az is bent van képviselőként. - fűzte hozzá Bayer Zsolt műsorvezető.

Meg Szombathelyen is bent van a barátunk, a Czeglédy, aki előzetesben volt itt-ott.  –  hozzá Boros Imre.

 

Hír TV

További epizódok

Háttérkép: Dacból is mondjuk ki, létezik még normalitás!

„Az rajtunk is múlik, hogy az abnormálisok totális győzelmet aratnak-e a normalitás felett.” 2021. július 01.

Háttérkép: A globalista háttérhatalom tevékenysége a kiegyezéstől napjainkig

A kiegyezés kapcsán valóban beszélhetünk boldog békeidőkről? Kiderül a Háttérkép tematikus adásából. 2021. június 24.

Háttérkép: 2500 éve létezik az „Oszd meg és uralkodj!" elve

A Háttérkép vendégei Boros Imre és Bogár László közgazdászok voltak. 2021. június 17.

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!