2021. 09. 24. Péntek Gellért, Mercédesz napja
Jelenleg a TV-ben:

Csörte - A nap vitája

Következik:

Radar 06:00

Háttérkép

Háttérkép: Az áttörés elkezdődött

Amennyiben a nagy országokat nézzük, az euroszkeptikus erők diadalmaskodtak az EP-választásokon. Igaz ez Nagy-Britanniára, Franciaországra, Olaszországra, Lengyelországra és Hollandiára is. A Hír TV Háttérkép című politikai vitaműsorában arra a kérdésre keresték a választ Bayer Zsolt és vendégei, hogy milyen irányba tart az Európai Unió.

A fenti tények ellenére a nyugati, baloldali sajtó folyamatosan azt a látszatot kelti, hogy nem törtek át az euroszkeptikusok és nincs jobboldali fordulat.

Bogár László szerint legalább 98 százalékos eredményt kellett volna a jobboldali pártoknak elérnie ahhoz, hogy ezt az ellenzéki média máshogy értékelje. A közgazdász szerint azonban, ha pontosan akarunk fogalmazni, azt kell mondani, hogy az áttörés még nem ért véget, csupán elkezdődött. A szakember szerint ez akkor fog majd világosan látszani, amikor megalakul az új Európai Parlament. Bogár László szerint azért kell folyamatról beszélni ezzel kapcsolatban, mert a nyugati média túl mélyen hatotta át a választópolgárok gondolkodását, hogy szerintük már mindenki fasiszta, aki nem ért egyet az uralkodó nyugatias elvekkel.

Bayer Zsolt felvetésére Boros Imre arról beszélt, hogy mivel a nemzeti oldalak nagyon megerősödtek, óriási összeütközések várhatók. Erre reagálva Bogár László kijelentette, meglepődne, ha Emmanuel Macron és Angela Merkel politikai narratívája nem változna meg.

Hír TV

További epizódok

Háttérkép: Dacból is mondjuk ki, létezik még normalitás!

„Az rajtunk is múlik, hogy az abnormálisok totális győzelmet aratnak-e a normalitás felett.” 2021. július 01.

Háttérkép: A globalista háttérhatalom tevékenysége a kiegyezéstől napjainkig

A kiegyezés kapcsán valóban beszélhetünk boldog békeidőkről? Kiderül a Háttérkép tematikus adásából. 2021. június 24.

Háttérkép: 2500 éve létezik az „Oszd meg és uralkodj!" elve

A Háttérkép vendégei Boros Imre és Bogár László közgazdászok voltak. 2021. június 17.

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Plusz-mínusz - ajánló

Fent és lent! Politikai vitaműsor a hét legfelkavaróbb történéseiről. Plusz-mínusz 17 óra 30 perctől a Hír Televízió műsorán.

Sajtóklub - ajánló

Egyedi hangvételű elemzés újságírókkal. Hétfő esténként 21.05-től a Hír TV műsorán.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!