2022. 05. 29. Vasárnap Magdolna napja
Jelenleg a TV-ben:

Svenk

Háttérkép

Háttérkép: Az antiszemitizmus ma elsősorban Izrael-ellenesség

Érdekes és meglepő változásokon ment át az antiszemitizmus az elmúlt két-három évben, az európai baloldallal való kapcsolata pedig figyelemre méltó. Ezt a témát vitatta meg Bayer Zsolt a Hír TV Háttérkép című műsorában vendégeivel, Boros Imre és Bogár László közgazdászokkal, akik vékony jégre tértek.

A nemzeti beállítottságú pártokra és a jobboldalra szokták ráhúzn az antiszemitizmus témáját, ezzel ellentétben jelenleg a baloldalon tapasztalható ugyanez -jelentette ki vitaindító megjegyzésként Boros Imre. Ezzel kapcsolatban Bayer Zsolt felhívta a figyelmet arra, hogy az új antiszemitizmus neve Izrael-ellenesség.

Bogár László szerint egyáltalán nem szerencsések azok a fogalmak, amelyek ,,anti” kezdetűek, mivel valamilyen tagadás felől közelítenek egy-egy problémához. A közgazdász szerint az lenne ideális, ha minél kevésbé kényszerítenének minket arra, hogy ilyen fogalmakat egyáltalán használjunk. Sokkal jobb lenne, ha inkább a problémákról beszélnénk, annak ellenére, hogy a probléma megnevezése sem egyszerű feladat, hála a politikai korrektség elveinek.

Teljes adás:

Hír TV

További epizódok

Háttérkép: Dacból is mondjuk ki, létezik még normalitás!

„Az rajtunk is múlik, hogy az abnormálisok totális győzelmet aratnak-e a normalitás felett.” 2021. július 01.

Háttérkép: A globalista háttérhatalom tevékenysége a kiegyezéstől napjainkig

A kiegyezés kapcsán valóban beszélhetünk boldog békeidőkről? Kiderül a Háttérkép tematikus adásából. 2021. június 24.

Háttérkép: 2500 éve létezik az „Oszd meg és uralkodj!" elve

A Háttérkép vendégei Boros Imre és Bogár László közgazdászok voltak. 2021. június 17.

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!